click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Onderhoud van gemeenschappelijke delen

Posted by Admin on November 13, 2018
| 0

In Bulgarije bestaan de gemeenschappelijke delen uit; trappen, grond, de fundamenten, de buitenmuren en gevels, het dak, de binnenwanden die de flats verdelen, alle leidingen, kabels en draden voor diensten, telefoons en goten, de gemeenschappelijke toegangswegen en doorgangen.

Er zijn ongeveer 30 bedrijven in Bulgarije lid van de professionele Bulgaarse Facility Management Association. Sommige van deze bedrijven kunnen contracten sluiten met (ver)huurders. Het is niet ongebruikelijk dat deze bedrijven deel uitmaken van investeringsmaatschappijen, die zich bezighouden met onroerend goed of constructie.

De Condominium Ownership Management Act (COMA) regelt de publieke affaires met betrekking tot het beheer van gemeenschappelijke delen van gebouwen onder condominium eigendoms regelingen.

Buitenlandse vastgoedeigenaren kunnen bedrijven betrekken bij het onderhoud en management om de interne organisatie van het gebouw uit te voeren, de rekeningen namens hen te betalen, betalingen van eigenaren te incasseren, etc.

Als u meer informatie wenst over gelijksoortige diensten, kunt u contact opnemen met info@vitoshaproperties.com .

  • Advanced Search

    EUR 0 to EUR 1,025,116

  • Mortgage Calculator

Compare Listings